De enorme DM Shoplog

dm shoplog

Op Instagram vertelde ik al eerder dat ik naar de DM wilde. 2 juni 2018 was het eindelijk zover, Saonah en ik gingen naar de DM in Duitsland!. Ik heb bij de DM flink ingeslagen en in deze DM shoplog zie je alles wat ik heb gekocht. Minimalistisch? Not so much. Heerlijke vegan en crueltyfree verwennerij? Double so much.

In deze DM shoplog laat ik de producten zien (allemaal vegan) die ik kocht bij de DM. Ik heb geprobeerd om alles een beetje te categoriseren maar zoals altijd bij mij, is het een beetje chaos 😉

dm shoplog haar

Haarproducten in deze DM Shoplog

My hair is my gold. Is dat een gezegde? Vanaf nu wel 😉 Ik wil altijd goed voor mijn haren zorgen dus ik heb hele fijne verzorgingsproducten uitgekozen. Hier komen ze op een rijtje:

– Balea Haarmaske intensiv pflëge
– Balea Professional Locken 2in1 haarbutter
– Balea Cocos Ananas Shampoo
– Balea Shampoo farb glanz
– Alverde Nutri-care 2-phasen-spruhkur
– Balea Beach-Style Salz Spray
– Balea Haarspray Volume Lift
– Balea Volumen puder
– Balea Lässiges Air Dry Spray

DM shoplog voor mannen

Speciaal voor mannen in deze DM Shoplog

De gemiddelde man gebruikt veel minder verzorgingsproducten dan de gemiddelde vrouw (en Sytse) Daarom koos ik voor een aantal basisproducten waarvan iedere man ze zeker nodig heeft.

– Balea Men Sensitive Rasier Schaum
– Alverde Men Sports Nature deozerstäuber
– Balea Men Vulkanstein Hautstärkendes pflege-gel
– Alverde Men Active Nature deozerstäuber
– Alverde Men Active Nature QT active fluid

dm shoplog deodorant

DM vegan deodorant:

– Alverde Sensitiv deo roll-on met bio-Aloë Vera en Bio-Kamille
– Alverde Deo-zerstäuber met Bio-Mimette en Bio-Salbei
– Balea Deodorant Sensitive
– Balea med Deodorant

DM shoplog extra's

Luxe producten 

– Balea Wasser Spray Cocos
– Balea Wasser Spray Aqua
– Balea Wasser Spray Melone
– Balea Peel-off Maske
– Balea Handschaum Cake Pop
– Balea Vegan Vaseline
– Balea Totes Meer Salz Öl-peeling
– Balea Fussbutter Feel Well
– Balea Reinigende Maske
– Balea Zarter Reinigungs Schaum

dm shoplog douche

Douchegel en doucheschuim

– Balea Duschgel Himbeere Litschi
– Alverde Jungle Breeze limited edition
– Balea Duschgel Sternfrucht Melone
– Balea Totes Meer Sals Dusche
– Balea Douchegel Cocos Ananas
– Balea Soft-creme Dusche
– Balea Soft-Öl Dusche
– Balea Duschschaum Vanilla Cream
– Balea Duschschaum Lovely Moment

dm shoplog schaumseife

Balea Schaumseife

– Tropisches Paradies
– Garten Eden

 dm shoplog bad

Balea Krauter Bad

– Kräuter bad Lavendel
– Kräuter bad Eukalyptus

 

Veel hè? Het was echt erg. Het voelde een beetje als black friday in Amerika. Ik kocht alles wat lekker ruikt en waar vegan achterop staat. Hier kan ik natuurlijk heel lang mee vooruit waardoor ik vrede heb met deze enorme Balea / Alverde haul. Ook heb ik van Alverde nóg een aantal producten gekocht (één haarverzorgingslijn) die ik later in een losse review laat zien.

Zijn er producten waar je meer over wil weten? Stel je vragen vooral in de comments. Ik geef je graag meer informatie. Het liefst vertelde ik over alle producten wat maar daar wordt dit artikel echt veel te lang van.

Heb je geen DM in de buurt of geen mogelijkheid om naar de DM te reizen? Er zijn een heleboel alternatieven (die helaas wel iets duurder zijn). Kijk gerust eens naar dit artikel: Mijn favorieten vegan verzorgingsproducten (ook voor mannen).

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 12 juni 2018 / 09:25

  Ik begrijp je! Vooral als je er inderdaad vrijwel nooit komt. Toffe items heb je gekocht, Balea en Alverde zijn zo’n leuke merken. Misschien maar goed ook dat we er geen vlakbij hebben, want dan puilden m’n kasten pas écht uit! :’D

  • 15 juni 2018 / 13:37

   Haha, ja dat geldt voor mij precies hetzelfde hoor! De badkamer staat nu vol dus ik kan er even tegenaan. En straks weet ik natuurlijk ook welke producten ik het fijnst vind dus dan kom ik vast met minder thuis.

 2. 11 juni 2018 / 14:08

  Die farb glanz shampoo gebruik ik ook altijd! Nog nooit een shampoo gehad die mijn kleur langer mooi houdt dan deze, en dat voor maar 50 cent 😛 Ben erg benieuwd naar de roll on deo! Ik word de laatste tijd nogal naar van sprays, dus ik ben op zoek naar een nieuwe favoriet.

  • 15 juni 2018 / 13:36

   Ik gebruik de roll on deo nu een paar dagen en ik ben er best tevreden over! Ik merk wel dat ik er relatief veel van gebruik maar qua geur, of eigenlijk het niet ruiken van geur, ben ik uitermate tevreden!

 3. Evelyn
  10 juni 2018 / 21:44

  Hoecweet je of waar kun je vinden of de product
  Vegan dierengetest crueltyy free is.??
  En ik ben ettiket dummy al die namen zeggen me niets is daarceen handig ezelbruggetje voor??

  • 10 juni 2018 / 22:37

   In Nederland is dat best lastig. In Duitsland, waar de DM zit, staat achterop iedere verpakking ‘vegan’. Staat dat er niet op, dan weet je dat er (mogelijk) dierlijke producten in zitten of dat het op dieren is getest.

   Een handig ezelsbruggetje weet ik niet. Ik koop in Nederland alleen maar de bekende merken waarvan ik zeker weet dat het crueltyfree en vegan is.

 4. 10 juni 2018 / 19:15

  Aaaaaaaah ik hou ook zo van de Wasser spray! Vooral met sporten!
  Mooie producten heb je weer gekocht! Zie bij anderen altijd weer wat ik niet gezien heb! Zoals de Vaseline!

  • 10 juni 2018 / 19:40

   Ik vind ze ook heel lekker! Maar alleen met m’n mond dicht ? De vaseline is echt prima. Ik gebruik ‘m als lippenbalsem!

  • 10 juni 2018 / 19:40

   Hahaha snap ik! Als ik door mijn voorraad heen ben, weet ik welke producten ik echt fijn vind en dan kan ik selectiever shoppen ?

 5. 10 juni 2018 / 17:26

  Hey, kan je wat meer vertellen over de doucheproducten? Of ze bijv de huid niet te fel uitdrogen.
  En of de deo’s goed werken ?
  Dank je wel

  • 10 juni 2018 / 19:39

   De doucheproducten heb ik nog niet geprobeerd, dat vertel ik je dus nog 🙂 De deodorant vind ik echt fijn. Het drogen duurt wat langer dan de deodorant onder druk maar ik ben druk aan het klussen in huis en heb nog niet naar zweet geroken ??

 6. Aïde
  10 juni 2018 / 17:19

  Een hele brutale vraag. Hoeveel was je kwijt voor alles? #nieuwsgierig

 7. Shirley
  10 juni 2018 / 17:12

  Heeeeerlijk al die DM spulletjes! I love it!

 8. 10 juni 2018 / 17:08

  Hahaha zo herkenbaar 😛 Ik sla ook altijd mega veel in als ik naar de DM ga. Héérlijk veel geshopt zo te zien. Het zijn ook zulke fijne merken!

  • 10 juni 2018 / 17:20

   Haha het is toch eigenlijk te erg voor woorden. Maar ja, het is zo lang reizen dat ik niet weet wanneer ik er weer kom..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..