Review | Lush Avo Good Easter (Easter Exclusive)

Lush Avo Easter

In tijden van Corona is het wassen van onze handen nog belangrijker geworden dan het altijd al is. En omdat ik mijn handen goed verzorg, gebruik ik daarvoor graag een fijne en lekkere zeep. Op dit moment gebruik ik Lush Avo Good Easter. Dat Pasen al voorbij is, maakt me helemaal niks uit.

Waarom handen wassen juist nu zo belangrijk is

Goed en met regelmaat je handen wassen is één van de gemakkelijkste manieren om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eigenlijk moetje altijd je handen goed en regelmatig wassen, maar tijdens deze pandemie is het van levensbelang. Volgens wetenschappers zorgen ongewassen handen namelijk voor 80% van alle voorkomende infecties. (bron: RTL Nieuws) Vooral in deze periode is het dus heel belangrijk dat je bewust je handen wast. Minimaal 20 seconden lang en met water en zeep. Ik was mijn handen met Lush Avo Good Easter zeep. Hij reinigt goed en ruikt vooral ook heel lekker.

De geur van Lush Avo Good Easter

Een fijne geur vind ik erg belangrijk bij een zeep. Je handen wassen met iets waar geen geur aan zit, daar is natuurlijk niets aan. Aan deze Lush zeep zit een heerlijke citrusgeur, heeft een opwekkend effect en dankzij de bergamot die erin zit, heeft deze zeep een ietwat kruidig accent. Ik vind het met recht een lekker frisse geur. Ik zou er denk ik zelfs een parfum of bodyspray van kopen, als die bestond.

De ingrediënten

Deze zeep heeft flink wat ingrediënten nodig om zo fijn te worden als hij is. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Hier komen ze:

Water – Propyleen glycol – Raapzaadolie – Kokosolie – Parfum – Pergamotolie – Litsea Cubeba-olie – Olibanumolie – Bio Avocado Olie – Glycerine – Maïszetmeel – Titanium Dioxide – Natriu Chloride – Synthetische Fluorflogopiet – Tinoxide – Silica – Natriumstearaat – Natrium hydroxide – EDTA – Tetrasodiumetidronaat – Cinnamal Alcohol – Citral – Limonene – Linalool – Kleurstof 42090:2 – Kleurstof 19140:1 – Kleurstof 77491

Mijn ervaring met Avo Good Easter

Soms heb je van die zepen of gezichtsreinigers waar je huid helemaal stroef van wordt. Zó goed reinigen ze. Deze Avo Good Easter is er zo een. Hij reinigt heel goed, maar droogt niet uit. Daarnaast laat hij een heerlijke geur achter. Zoals je ziet bestaat deze zeep uit twee delen. Eentje ligt bij ons in de keuken en de andere helft ligt in de badkamer. Hierdoor ruikt de hele badkamer naar deze zeep. Het is heerlijk!

Kosten en verkrijgbaarheid

Lush Avo Good Easter weegt 185 gram en kost € 10,- Ik kreeg deze zeep in een heel fijn perspakketje van Lush maar het is natuurlijk ook verkrijgbaar online en in de Lush store. Benieuwd naar andere product reviews? Neem gerust een kijkje bij de rest: Product Reviews.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Eva
    24 mei 2020 / 17:02

    Hoi,
    Je hebt een body spray in deze geur. ´Avocado co wash´ dit zit in dezelfde geurfamilie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..