Afval journey met Weight Watchers #9

Afval journey met Weight Watchers #9

Goh Sytse, hoe ging het deze week? Waarde-fucking-loos. Echt. Ik heb nog niet zo’n slechte week gehad als deze week. Weight Watchers ging slecht maar emotioneel ging het ook niet zo best.

Rare week

Zoals jullie eerder konden lezen, ben ik gestopt met roken. Ik heb het zwaar. Heel zwaar. Ik heb een onstilbare trek in sigaretten en vul die trek, tevergeefs, met andere dingen. De hele week ging met ups and downs. Een dag goed, een dag slecht. Een dag supergoed, een dag superslecht. Afgelopen zondag trok ik het echt niet meer. Ik was aan het werk en was emotioneel zo instabiel dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken. Behalve in een sigaret. Ik heb op kantoor een sigaretje gerookt met een van m’n favoriete collega’s. IT.WAS.AWESOME. Echt. Ik had het niet verwacht. Vaak is een sigaret na een periode niet roken, echt heel vies. Maar deze? Deze niet hoor! Hmmm. Het is misschien zwak of slap van me, maar ik kwam weer helemaal zen terug. Het begin van het einde of een stap om verder vooruit te komen? We will see.

 

Gewicht

Ik heb natuurlijk en vet mooie nieuwe Adidastrui gekocht. Hallo. Deze trui is oversized en daardoor voel ik me heel goed in m’n lijf. Gek hoor. Wat kleren met je eigenwaarde kunnen doen. En dan te bedenken dat ik altijd relatief strakke kleren draag..

Misschien werkt dat niet echt mee aan een goed zelfbeeld. Of een goed gevoel over m’n eigen gewicht. Doordat ik er zo mee in de knoop zit, of misschien door verward ben, lukt het gewoon niet. Ik ben deze week echt letterlijk 0.0 afgevallen. En dat terwijl ik iedere dag yoga doe en iedere dag probeer 10.000 stappen te zetten (#FitbitFlex). Maar goed, niet aankomen in zo’n instabiele periode is ook best wel fijn. Let’s embrace that for today.

Een nieuwe week 

De nieuwe week is alweer begonnen. Ik begin mijn nieuwe Weight Watchers week namelijk altijd op zaterdag. Dan is namelijk mijn weegdag. Laten we met frisse moed weer beginnen. Ik laat me niet meeslepen door negatieve gedachten en ik ga er weer voor. Zodat ik volgende week eindelijk weer eens een minnetje op de weegschaal kan toveren.

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 22:26

  Jo, Syts! Je bent wel (h)eerlijk! Ik strijd met je mee want WW is er niet leuker op geworden met die FlexPoints. Iek vin stom. Vandaag is een dag die re-de-lijk goed ging, maar goed, met één goede dag komen we er niet. Doe jij het nieuwe programma of doe je net als ik ook old WW style? Kusje!

 2. 23 januari 2018 / 20:50

  Ik ben ook al dagen aan het cheaten pff, de suiker roept te hard naar me… Good luck again 🙂

   • 24 januari 2018 / 10:23

    Hihi thanks <3 Ik doe het ook niet om af te vallen, maar voor mijn gezondheid/energie hihi!

 3. 23 januari 2018 / 10:46

  Hoi Sytse, fixeer je niet alleen op die weegschaal, zeker niet als je meer gaat bewegen.
  Dan bouw je namelijk spiermassa op, en een spiercel weegt 5x meer dan een vetcel, dus…
  Blijven gaan!
  X Lazy Bird

 4. 23 januari 2018 / 08:09

  Ik denk dat het heel motiverend is voor anderen om te lezen dat het niet altijd goed gaat en soms best wel suckt. Goed dat je dit ook wilt delen, en dat je er meteen bij zegt dat je niet opgeeft maar doorgaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..