Taste the goodlife x Tastea

Tastea

‘Ik ben Sytse en ik ben verslaafd aan thee.’ (en nu zeggen jullie in koor) ‘Hallo Sytse!’ Hydratatie is heel belangrijk voor je lichaam. Nu kun je er voor kiezen om je lichaam te hydrateren met cola en andere frisdranken maar water en thee is zoveel beter voor je! Zit je klaar voor de groente thee van Tastea?

Hydratatie is de sleutel voor een blij lichaam

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit water (vrouwen 55% en mannen 60%). Het is belangrijk om dat percentage in balans te houden want anders droog je uit en krijg je allerlei kwaaltjes zoals hoofdpijn en een droge mond. Dat wil je niet. Daarnaast helpt voldoende vocht drinken je lichaam om afvalstoffen af te voeren via je urine. Hoe helderder je urine, des te minder afvalstoffen heb je in je lichaam. Omdat je ’s nachts niet drinkt, is je urine ’s ochtends heel kleurrijk en naarmate de dag vordert, en je dus meer drinkt, wordt je urine steeds lichter. En dat is heel goed! Zelf vul ik mijn vocht graag aan met unieke thee soorten en daarom vertel ik je vandaag meer over de groente thee van Tastea

 

Verschillende smaken

De groente thee van Tastea bevat verschillende smaken met unieke namen. Ze verdienen een echte introductie dus ik stel ze stuk voor stuk aan je voor:

Carrot Eyes Ooit een konijn met een bril gezien? Flauw hè? Carrot eyes is een van mijn favorieten voor in de ochtend. Het is een echte kickstarter bestaande uit wortel, gember, kurkuma en koriander. Eentje met een pittige smaak die je meteen goed wakker maakt. Ik vind ‘m heerlijk. Gember stimuleert de spijsvertering en dat vind ik sowieso een goed begin van de dag. Laat die motor maar draaien!

Pumpin Patch Pompoen vind ik sowieso lekker. Pompoensoep, brownies met pompoen erdoor, een stoofpotje met pompoen. Ja, je kan me voor pompoen bijna wakker maken. Deze pompoen thee van Tastea is vrij neutraal en daardoor vind ik ‘m prettig voor overdag. Er zit geen overheersende smaak aan en dat vind ik na een Carrot Eyes in de ochtend wel zo lekker. Deze thee doet het bij mij thuis ook heel goed bij of na een warme maaltijd. Ik eet namelijk altijd relatief pittig en Pumpkin Patch vind ik echt een goede dorstlesser.


Tomato Fight Get out of town! Deze rooie rakker is echt mijn favoriet! Deze Tastea variant proeft gewoon naar pizza! Maar dan zonder de calorieën. Ik vind deze echt superlekker voor wanneer de hartige trek komt opzetten. De trek waarbij ik het liefst naar een pizza, broodje vegan kaas of vegan burger zou grijpen. Ik vind deze zo lekker dat ik er gewoon sprakeloos van ben. Weet je nog hoe een pizza margarita smaakt? Zo dus! Alsof ik me even in Italië waan. 

Broccoli Bouquet I saved the worst for last. Ik ben altijd eerlijk in reviews en dat ben ik nu ook. Deze vind ik echt heel vies. Ik vind ‘m heel erg naar bouillon smaken en als ik ergens niet van houd, is het warme bouillon zonder gerecht. Zo puur uit een kopje. Het is een kwestie van smaak natuurlijk maar hier ben ik echt niet kapot van. Als jij wel helemaal into bouillon bent, zal je vast je geluk niet op kunnen met deze thee 😉

 

 

Tastea

Over Tastea

Tastea houdt van het goede leven. Taste the goodlife. De kernwaarden van Tastea zijn dan ook niet mis: Verbondenheid, genot en natuurlijk, geluk! Ze gebruiken alleen natuurlijke en homeopatische ingrediënten. Zoals ik vertelde geloof ik in de kracht van de natuur. Dat doen ze bij Tastea ook! Daardoor zijn we denk ik een hele goede match! Een lekkere kop thee brengt ontspanning na een drukke dag of na een fijne meditatie. Leuk om te weten, de theeblaadjes worden met de hand geplukt zodat ze alleen de beste blaadjes in hun teablends doen.

 

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 20 maart 2018 / 23:59

  HALLOOOOOOO SYTSE! Ik ben Dinja en ik ben ook verslaafd aan thee.
  Ik weet niet wat ik moet denken bij de theesmaken, ik houd meer van vruchtenthee of muntthee (zo vind ik de minty morocco thee van pickwick echt heel erg lekker) maarrrr ik zou de smaken wel eens willen proberen (bestaat er een theelab ofzo, dat je de smaken kan uitproberen :’) ?)

  • 21 maart 2018 / 11:18

   Haaahhah HALLO DINJA! Ik vind Minty Marokko ook heerlijk hoor! Maar een beetje variëren is nooit verkeerd 😉 Volgens mij is er geen theelab.. helaas!

 2. 20 maart 2018 / 10:26

  Broccoli Bouquet is denk ik wel iets voor mij, ik drink graag bouillon. 😛 Verder vind ik groentethee stiekem wel een raar gegeven, haha.

  • 21 maart 2018 / 11:18

   Haha, ik vond het ook raar dus ik wilde het graag proberen! Bouillon vind ik ook lekker, om de rijst oid in te koken maar als thee vind ik het niet zo’n succes..

 3. 20 maart 2018 / 09:50

  Ik houd juist wel van bouillon, maar die pizza variant lijkt mij dan weer vies haha. Het is wel een leuk merk 🙂

  • 21 maart 2018 / 11:19

   Haha, Reinier vond de Tomato Fight ook heeeeel vies! Terwijl ik er juist ontzetten van geniet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..