Exclusive Press Preview Lush Kalverstraat

Exclusive Press Preview Lush Kalverstraat

Een paar dagen geleden kreeg ik een uitnodiging om bij de Exclusive Press Preview van Lush in de Kalverstraat aanwezig te zijn. Exclusive? Lush? Reken maar dat ik daarbij ben! Ik laat je zien wat er te doen was, wat ik kocht en wat in de goodiebag zat. Ik beloof je; WORTH IT!

De vernieuwde Lush Kalverstraat is fantastisch! 3 (!!) etages hoog, ruim opgezet en er zijn zoveel heerlijke spullen te koop! Ik ben zo blij dat ik ben uitgenodigd voor deze press preview!

Dit was er te doen: 

Bij binnenkomst stond op de begane grond helemaal achterin een kappersstoel met daarachter nog een hokje met een kapperswasbak! Je haar laten doen bij Lush? Kon gewoon hoor! Ze maakten er echt werk van dus het duurde wel even en aangezien ik mijn trein moest halen is dat niet meer gelukt, maar ik ben wel goed geadviseerd over de producten die geschikt zijn voor mijn haar.

Op de eerste etage kon je zelf een bruisbal maken voor in bad. Dat lieten Inge (Monsieur Mango) en ik niet aan ons voorbij gaan. Zo’n unieke kans, zo tof! Dus dat hebben we gedaan. We kregen van die blauwe doktershandschoentjes aan, wat bij mij natuurlijk weer een hele klus was om aan te krijgen. Het zweet gutste van m’n hoofd. Echt handig die grote ringen.. Maar het is gelukt! Mijn bruisbal zie je hierboven. Hij zit nog in de mal want ik ben er heel zuinig op. Maar morgenavond, ga ik in bad. Met mijn bruisbal! Ik laat je dan zien hoe het werkt op Instagram!

Op diezelfde etage kon je een manicure the Lush way krijgen. Dat wilde Cilla van Squatcilla natuurlijk wel! Kijk eens hoe ze zit te genieten!

Inge genoot heerlijk van een hand en arm massage. Aan haar lach te zien was het echt heerlijk!

Overal staan hun producten prachtig uitgestald om te testen. Zo kun je alvast van de heerlijke geur genieten en weet je precies wat je koopt.

Demonstraties

Er waren een heleboel demonstraties. Zo werd er gevraagd welke bruisballen we in actie wilden zien. Die werden dan zonder pardon in het water gegooid. Zie je het fantastische effect? Dat is de Chick N Mix. Een Paas special!

De Lush Flagshipstore

Op de begane grond vind je alles voor onder de douche, in bad, je haar, lichaam, lippen en zelfs tanden!

De eerste verdieping draait vooral om make-up, gezichtsverzorging en maskertjes. Niet my cup of tea, maar voor de vrouwen onder ons is het de hemel op aarde! Er stonden heerlijke emaille schalen waaruit je het product zelf kon proberen. Dat was heel fijn. Ik heb overal even met mijn schattige neusje boven gehangen en ik dacht even dat ik in de geurenhemel was beland. Delish!

Creativiteit komt helemaal tot z’n recht op de 2e verdieping. Het deed mij heel erg denken aan een bruin café. Fijne muziek (ook te koop!!) en heerlijke kruidige parfum. De place to be!

Wat nam ik mee naar huis?

In mijn goodiebag zat Big Blue (een grote pot body conditioner), Furze (bad olie) New (Shampoo bar) en een potje Karma. Dat is een parfum, maar dan in harde vorm. Je moet het warm maken met je vingers en daarna op je lichaam smeren. Heerlijk!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maar natuurlijk kon ik het niet laten en kocht ik ook nog een aantal dingen. Ik kocht een Golden Egg (Bathbomb), The Comforter (Bubble Bar) en Seanik (Shampoo Bar). Ik kan niet wachten om met het Golden Egg het bad in te duiken en er onder de glitters weer uit te komen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hieronder vind je nog een kleine sfeerimpressie van de prachtige Lush Flagshipstore aan de Kalverstraat.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wanneer zien ze jou bij Lush Kalverstraat?

Volg:

4 Reacties

 1. 27 maart 2017 / 18:13

  Lush is altijd goed! Leuk dat je bij zo’n Exclusive Press Preview mocht zijn zeg! Zeker geen straf lijkt me 😉
  Toevallig heb ik zaterdag een bezoekje gebracht aan de Lush in de Kalverstraat, en het zag er echt heel gaaf uit.

 2. 17 maart 2017 / 21:52

  Ik lach nog steeds als ik aan gisteren terug denk.. het was zo leuk en er was zoveel te zien.. volgens mij heb ik nog de helft gemist! Ö

 3. 17 maart 2017 / 19:34

  De New shampoobar heb ik ook, die is zooo heerlijk! Die geur. The comforter is een hele fijne bubblebar, dus dat wordt genieten in bad. Ik ga binnenkort zeker eens kijken als ik in Amsterdam ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..