Mijn leven als vegan blogger – Q & A!

Mijn leven als vegan blogger – Q & A!

Hello, it’s me! In het echte leven krijg ik best wel vaak vragen over veganisme, bont, leer, voeding in het algemeen, planten, kleding en soms ook over minimalisme. Het lijkt me daarom leuk om eens met antwoorden te komen. En daarvoor heb ik vragen nodig. Van jou!

Het wordt heus geen saaie Q & A

Als het aan mij ligt tenminste. Het is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van de vragen. De vragen die gesteld worden door mensen zoals jij. Mensen die mijn blog lezen. Dagelijks, vaak of misschien soms. Misschien ben je per ongeluk op mijn blog terecht gekomen door een of andere link op Facebook over een petitie tegen vleesreclame. Of zocht je een vegan recept en zag je een van die van mij en misschien maakte dat je nieuwsgierig. Of juist helemaal niet. Dat kan natuurlijk ook. Maar op een of andere manier kwam je op deze pagina terecht. En dat is mooi. Want het is tijd om eens wat vragen te beantwoorden en mij eens stevig aan de tand te voelen.

Misschien maakte ik je nieuwsgierig naar veganistisch eten. Of je wilt weten waarom ik daarvoor kies. Waarom ik een minimalisme challenge heb gedaan. Iets alledaags. Bijvoorbeeld welke schoenmaat ik heb en of ik altijd gelijke sokken draag. Hoe ik over bitcoins en crypto currency denk. Van welk soort hout mijn vloer is. Je kan het zo gek niet bedenken. Je mag me alles vragen. Dat mag in een reactie onder dit bericht of per e-mail. Je kan dan het contactformulier invullen. Laten we zeggen dat je tot eind februari de kans hebt om vragen te stellen en dat ik ze in de eerste week van maart allemaal beantwoord. Ik heb er super veel zin in en ben heel benieuwd met welke vragen jullie komen!

Eigenlijk zocht ik gewoon een mogelijkheid om mijn super toffe Adidas trui hier te showen. Dus check de foto. Twice. 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 29 april 2018 / 08:47

  Ik heb nog wel een vraagje…. smokkel je weleens? Of ben je 100% vegan? Gewetensvraag hè 😉 Zelf gebruik ik nog weleens leer, om verschillende redenen.

 2. 24 januari 2018 / 17:28

  Hoi,

  Geweldig blog, Sytze en vette trui (bijna Warmetruiendag, vrijdag 2 februari). Ik zou graag willen weten of jij aanschuift bij vleesetende vrienden. Hoe beleef jij je veganisme ten opzichte van hen? Kan je met hen aan één tafel zitten?

  Tot in maart zou ik zeggen 🙂

 3. Suus
  24 januari 2018 / 14:01

  Ik vol je nu al een tijdje en ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wie Sytse nog meer is naast een toffe vegan blogger en wat je nog meer doet naast posts naar ons gooien en toffe truien aandoen 🙂
  En uhm, je hebt een partner toch? Is die ook vegan? Zo ja hoe is dat zo gekomen (is dat een reis die je samen hebt gemaakt of was het al zo?), en zo nee hoe ga je daarmee om? En je poezen? Sowieso moet je meer foto’s van je katten posten :3 Ja over katten gesproken, zijn die vegan? Of hoe houd je rekening met een groene leefstijl die ook voor je katten goed werkt? Ik ben zelf (nog) niet overtuigd van vegan kattenvoer bijvoorbeeld, maar ik sluit het niet uit voor de toekomst. Ik geef mijn katten biobrokjes met een hoog vleesgehalte, omdat dat nu eenmaal beter voor ze is dan bijna-vegan-supermarktvoer 😀

  Nou ik ben benieuwd hoor, later!

 4. 24 januari 2018 / 10:04

  Joeeh daar ben ik weer hoor 😀 Mijn vraag is: hoe ga je om met mensen die geen respect hebben voor jouw vegan levensstijl en die eigenlijk wel dichtbij je staan, zoals familie?

 5. 24 januari 2018 / 09:39

  Ha ijdeltuit, ik ben wel benieuwd hoe je te werk gaat als je uit eten gaat met vrienden/familie/collega’s in een restaurant dat niets veganistisch op de kaart heeft staan. Bel je tevoren? Stuur je een e-mail? Wat vraag je dan precies? En hoe loopt het meestal af?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..