Recensie | Vegan pizza’s van New York Pizza

vegan pizza's bij new york pizza

Gisteren was het dan eindelijk zover: Vegan pizza’s bij New York Pizza! In Den Helder kan ik maar weinig online bestellen bij thuisbezorgd dus ik ben superblij dat ik eindelijk vegan pizza’s kan bestellen 😀 Wist je dat van iedere vegan pizza die wordt verkocht, € 1,- naar Sea Shepherd gaat? Smullen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Double win!
Welke Vegan pizza’s van New York Pizza zijn er?

Bij New York Pizza heb je twee vegan pizza’s waaruit je kan kiezen. De opties zijn: Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza & Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza. Natuurlijk wilde ik ze meteen beide proberen want als er keuze is, dan kies ik beide. Al helemaal als het vegan pizza’s van New York Pizza zijn. Hallo! Hahahha! De toppings zijn vrij klassiek zoals je van pizza’s bent gewend. Echter is de kaas van Nature&Moi en de shoarma van De Vegetarische Slager. Score!

vegan pizza's bij new york pizza

Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza

Ik begin meteen met de lekkerste! De Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza heeft veel weg van de pizza margarita die ik vroeger als non-vegan at. Daarom ben ik ontzettend blij dat deze optie erbij zit! Dit is een klassieke margarita met cherrytomaatjes (die waren ze bij mij vergeten) en rucola. De pizza is super lekker en als ik weer pizza bestel, zal ik zeker deze vegan pizza van New York Pizza kiezen! De Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza kost bij New York Pizza € 11,99 (NY style, 25 cm)

vegan pizza's bij new york pizza

Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza

Shoarma lovers opgelet! Deze pizza heeft een heerlijke ‘kip’shoarma topping met romige knoflooksaus. Echt een supergoede combinatie. Hier hoort nog rode ui op, maar dat waren ze bij mij (ook) vergeten. De smaak is goed en lekker romig! Zelf ben ik nooit echt een shoarma-op-pizza-aanhanger geweest, maar de smaak beviel me prima! Wel vond ik deze iets te machtig voor mij. Maar het is natuurlijk maar net wat je zelf bent gewend. Als je vaak (vegan)shoarma eet, kun je denk ik je lol niet op! De Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza kost bij New York Pizza € 12,99 (NY style, 25 cm)

Foutje, bedankt

Zoals ik al vertelde waren ze bij mij de cherrytomaatjes vergeten bij de ene pizza en de rode ui bij de andere pizza. Foei New York Pizza! Ik was natuurlijk zo gulzig als ik altijd ben, dus ik heb gewoon pizza gegeten zonder die toppings. Naderhand heb ik gebeld en het uitgelegd. Het is heel netjes opgelost. Ik heb een tegoed bij New York Pizza van € 25,- Zo kan ik volgende keer gratis Vegan pizza’s van New York Pizza bestellen. En truth be told, ik denk dat ze een beetje overdonderd waren door al die vegan pizza’s die ineens besteld werden. Hahaha! Bringing up the demand!

Heb jij de vegan pizza’s van New York Pizza al geprobeerd?

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. Koen
  7 februari 2019 / 20:50

  Ik heb de vegan shoarma geprobeerd. Ik vond de kaas erg machtig en overheersend. Ze kunnen beter de kaas weglaten. Ook waren ze de knoflooksaus vergeten. Ik raad jullie aan de vegan shoarma pizza te proberen van het restaurant Buurman & Buurman in Groningen. Net huisgemaakte seitan, edelgistvlokken en uit de houtoven 🙂

 2. 12 juli 2018 / 15:17

  Ik heb hem ook geprobeerd maar moet zeggen dat de ‘kaas’ die erop zat wel een erg overheersende smaak had. Het bleef ook enorm plakken aan mn tanden haha. Ik vind hem dan persoonlijk lekkerder zonder die kaas. Of die diepvries van de Lidl die vond ik ook erg lekker 😀

 3. Debby
  18 april 2018 / 21:49

  Klinkt goeeehoeeeddd :):)

   • Bas
    1 januari 2020 / 20:19

    De Vegan Shoarma is geweldig! Zeer machtig maar daar houd ik zelf van, een van de eerste keren dat ik Vegan Kaas / Shoarma heb gegeten! Eet zelf regelmatig (kip)shoarma maar dit is wat mij betreft vergelijkbaar dan wel beter, scheelt ook weer een kip.

    Had zelf altijd een beetje het idee dat Vegan eten niet zo lekker was maar dit is wel een eye-opener geweest

    Als ik de keuze heb zal ik zeker vaker Vegan kiezen!

 4. 17 april 2018 / 12:37

  Jahaaa hier word ik zo blij van! Ik had gezien dat de ‘shoarma’ pizza niet op een glutenvrije bodem is te bestellen, maar de andere variant wel. Ik weet al wat ik vrijdag ga eten… Hahaha

 5. 17 april 2018 / 11:40

  Ik had al pizza op in t weekend, dus ik dacht ik doe het maar even niet XD Maar ik wil het zeker snel proberen 🙂

  • 17 april 2018 / 22:14

   Hahahah, wat goed van je! Ik heb het gisteren gegeten en morgen komt een vriendin eten.. PIZZA. Sssttt niemand zeggen 😉

  • 29 april 2018 / 10:13

   Vanaf morgen heeft Domino’s ook vegan pizza’s!! Misschien is dat een excuus om morgen pizza te eten ?

 6. 17 april 2018 / 11:25

  De Vegan Shoarma Pizza klinkt belachelijk lekker! Ik ben een sucker for knoflooksaus. ♥

 7. 17 april 2018 / 07:18

  Ooow dat ziet er lekker uit! Maar het is geen whole food, dus laat je niet te vaak verleiden hè 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..