Raw vegan bar van de Action

raw vegan bar

Sytse, ga naar huis! Raw vegan bar te koop bij de Action? Zijn die een beetje te nassen dan? Ik zag zaterdag bij de Action ineens Raw vegan bars liggen en natuurlijk sloeg ik meteen een voorraadje in. Ik vertel je alle ins en outs.

Raw bar vegan

De raw vegan bar komt in drie verschillende smaken: Banana and Hemp, Cocoa and Gojiberry & Coconut en Chia. Klinkt erg aangenaam hè? En het mooie is, ze zijn puur natuur! Preservative free – cholestrol free – no artificial colours – no artificial flavors. Ze doen me heel erg denken aan Nakd bars. Alleen heten deze smaken natuurlijk anders en zit er best wel verschil in qua smaak.

 

vegan bars action banana and hemp

Banana and Hemp

Ik begin meteen met de lekkerste raw vegan bar. Persoonlijk ben ik een groot fan van (de smaak van) banaan. Love it! Deze gele rakkers proeven dan ook echt naar banaan. Wel naar echte banaan natuurlijk, niet naar de chemische bananensmaak die je soms in snoepjes of, God verhoede, milkshakes proeft. Ik vind deze echt erg lekker en neem deze straks iedere dag mee naar het werk.

De ingrediënten: Gedroogde dadels, gedroogde banaan (25%), rauwe amandelen, hennep-eiwit (5%), lijnzaad, haver noten, agave siroop en gecondenseerde druivensiroop. Deze raw vegan bar van de Action levert 108 kcal op.

 

vegan bars action coconut and chia

Coconut and Chia 

Hoe romig kan een raw vegan bar zijn! Deze is echt heerlijk romig en heeft een royale kokossmaak. Het proeft een beetje als een een dadel gedoopt in kokosmelk, afgetopt met gezonde zaden. Love it!

De ingrediënten: Gedroogde dadels, gedroogde kokos (20%), rauwe cashewnoten, chiazaad (5%) haver noten, lijnzaad, agave siroop en gecondenseerde druivensiroop.  Deze raw vegan bar van de Action levert 128 kcal op.

 

vegan bars action cocoa and gojiberry

Cocoa and Gojiberries

Eerlijk is eerlijk. Deze vind ik behoorlijk machtig. Ik ben dol op chocolade en de cacao proef ik in deze raw bar vegan niet echt terug. Ik proef een bittere smaak met een klein vleugje fruit. Lekker voor zo nu en dan maar je maakt mij echt blijer met de andere twee hoor.

De ingrediënten: Gedroogde dadels, rauwe amandelen, rauwe gojibessen (9%), gedroogde kokos, cacaopoeder (4%), lijnzaad, haver noten, rauwe geplette cacaobonen (2%), agave siroop en gecondenseerde druivensiroop. Deze raw vegan bar van de Action levert 114 kcal op.

Bovenstaande Raw vegan bars van de Action koop je voor € 0,49 per stuk en zijn alleen los verkrijgbaar.

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Debby
  9 juni 2018 / 12:46

  Nu slechts 39 cent!

  • Baukje
   14 november 2018 / 13:17

   Nu ook in 3-pack!! Heerlijk zijn ze!

 2. 22 april 2018 / 14:57

  Wow, wat goedkoop voor zulke bars! Ik heb nog nooit een Nakd bar geprobeerd, omdat ik ze best prijzig vind. Deze bars ga ik zeker weten wel kopen, al is het alleen maar uit nieuwsgierigheid 🙂

  Liefs!

 3. 16 april 2018 / 19:53

  Leuk dat Action deze verkoopt. Ik houd het bij nakd-reepjes, vooral de cacao met sinaasappel vind ik heel lekker 🙂

  • 17 april 2018 / 22:15

   Ik vind de banana crunch van Nakd heerlijk, maar deze doet er niet veel aan af hoor! Behalve de prijs 😉

 4. 16 april 2018 / 10:48

  Ik heb de rode eens geprobeerd, maar die vond ik echt too much qua smaak pfoeh! Ben sowieso gewoon niet zo van de raw bars denk ik :$

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..