Healing Plants Orakelkaarten – De Orakelmeisjes

Healing Plants Orakelkaarten – De Orakelmeisjes

Zoals de meesten van jullie weten, ben ik dol op orakelkaarten. En soms kom je een set tegen waarvan je meteen ondersteboven bent. HEALING PLANTS van De Orakelmeisjes is er zo één. Grote Grutten, wat een prachtige set. Ik wil hem je graag laten zien en er wat meer over vertellen. Lees je mee?

Het verhaal achter De Orakelmeisjes

Amber en Jenneke zijn hele goede vriendinnen. Echt, de chemie spat er vanaf als je de video op hun website bekijkt. Maar wist je dat dat voorheen niet zo was? HEALING PLANTS heeft ze verbonden. Amber had een idee en samen maakten ze er dit prachtige product van. Amber is de teken-kunstenares, Jenneke de woorden-goochelaar. Samen zijn ze hét brein achter de Orakelmeisjes en de allermooiste Orakel Kaarten set die ik tot nu toe heb gezien. Via een crowdfunding hebben ze genoeg geld opgehaald om de tijd en de liefde in dit deck te kunnen steken dat het nodig had. De kosten voor het laten drukken van zo’n dek kost namelijk heel veel geld. En De Orakelmeisjes hebben het gewoon geflikt! Voor hen een droom die uitkomt, voor ons een droom om te gebruiken. Het verhaal achter De Orakelmeisjes is natuurlijk veel langer, maar we gaan het gauw over het prachtige deck HEALING PLANTS hebben.

Het Healing Plants Orakel

De Orakelmeisjes willen je met dit deck dichterbij de helende kracht van de natuur brengen. Zoals ze zelf zeggen: Met deze set orakelkaarten heb je alle wijsheid in handen over de helende krachten van kruiden, planten, bomen en bloemen. De set bestaat uit 47 plantenmeesters en is geïnspireerd op de geheimen van aromatherapie. Een goed voorbeeld is de kaar hieronder: Sarah Raven. Zij staat voor ‘Zintuigen’. De etherische olie waar ze aan is gekoppeld, en als je een beetje thuis ben in aromatherapie raad je het al, is Ravensara. Dit is een olie die helderheid, kracht en moed geeft in moeilijke tijden. Ze versterkt je imuunsysteem bij verkoudheid en griep en geeft je ook nog eens fysieke bescherming. Ze doet me heel erg denken aan een wijze oude boom zoals Grandma The Willow van Pocahontas. En laat ik dat nou net het mooiste karakter van de hele film vinden.

Healing plants orakelkaarten

De kracht van deze orakelkaarten

Naast dat de kaarten echt kunstwerkjes op zich zijn waar ik me heel erg mee verbonden voel, is de tekst minstens zo treffend. Jenneke heeft precies de juiste woorden weten te vangen om precies dat te raken wat je op dat moment nodig hebt. Dankzij Jenneke haar kennis van aromatherapie, leer je bij iedere kaart ook iets nieuws. Zo leerde ik onder andere dat de etherische olie van helicryse, of strobloem, helpt oude wonden te helen en emotionele trauma’s te verlichten. Dit vind je bij de kaart Chrysos die staat voor integriteit. In de kaarten zitten geheime spirituele symbolen verborgen. Hierdoor zijn de kaarten niet alleen spiritueel maar ook visueel opwekkend. Ik heb ze nog lang niet allemaal gevonden, maar de chakra’s zitten erin verstopt, de planeten, maar ook de acht trigrammen. Zal ik ze ooit allemaal vinden?

Het deck HEALING PLANTS van De Orakelmeisjes kost € 39,95 en is te bestellen via www.deorakelmeisjes.com

 

 

 

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..