Recensie: Het boek van De Groene Meisjes

Recensie: Het boek van De Groene Meisjes

Volgens mij kent bijna iedereen ze wel. De Groene Meisjes. Dit boek is ontstaan toen ze nog samen aan het bloggen, fotograferen en vooral groen aan het doen waren. Wat vind ik van dit boek?

De Groene Meisjes zijn uit elkaar. Ze zijn beide hun eigen weg ingeslagen en dat is prima. Merel werkt nog steeds aan De Groene Meisjes en ik volg haar met heel veel plezier.

Informatie

In dit boek vertellen Jamie en Merel heel veel. Ze delen praktisch alle informatie die ze hebben. Ze geven tips over kleding, doen aanbevelingen voor webshops en ze vertellen hoe je je leven stapje voor stapje groener kunt maken. Ik werd echt omver geblazen door de toegankelijkheid. Het is eigenlijk zo simpel. Je moet voor sommige dingen alleen wat meer moeite doen of er bewust van worden.

Winkelen

De Groene Meisjes leggen ook uit waar ze graag winkelen, welke kringloopwinkel ze het liefste bezoeken en waar je de beste avocado’s kunt scoren. Ze hebben ook een aantal toffe webshops genoemd waar ik zeker een keer ga winkelen. Ik heb de webshops al bekeken met het boek op schoot en er zit zeker wat voor mij bij.

Must read

Dit boek is een echte must read voor iedereen die bewuster wil leven, wil genieten van veganistisch eten en een mooiere wereld wil achterlaten voor het nageslacht. Wist jij dat er een plantenasiel is? Of dat je heel gemakkelijk in ieder restaurant vegan kunt eten? Nee hè?

Onder mijn Youtubevideo staat een link waar je het boek kunt bestellen.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..