Zo puur mogelijk – Natural Heroes

Zo puur mogelijk – Natural Heroes

Ik schreef eerder deze week een artikel over de meer maatschappij. Daar niet aan mee doen betekent voor mij ook dat ik pure producten wil gebruiken. Zo kwam ik terecht bij Natural Heroes. Een fantastisch merk met veel pure producten.

Do It Yourself darling

Als je kijkt bij de producten van Natural Heroes, zie je dat ze ook erg bezig zijn met Do It Yourself producten. Zelf je lippenbalsem maken bijvoorbeeld. Hoe dan? Claire Codi vertelt het je! Naast DIY lippenbalsem hebben ze nog veel meer DIY-artikelen! Sterker nog, ze hebben er zelfs een heel e-book over gemaakt!

Aleppo zeep

Dit prachtige blok zeep is eigenlijk te mooi om te gebruiken. Deze zeep heet “Aleppo Zeep”  omdat het oorspronkelijk in Aleppo werd gemaakt. Volgens de website van Natural Heroes is Aleppo Zeep één van de oudste schoonheidsproducten ter wereld. De zeep zou over echte superkrachten beschikken en daarom maken ze deze zeep in Syrië ook nog steeds. Deze versie heeft 40% laurierbesolie toegevoegd gekregen waardoor hij ook nog helpt tegen huidaandoeningen zoals acné, eczeem, en psoriasis. En wist je dat je deze zeep ook nog kunt gebruiken als Shampoo? Het lijkt wel een echte alleskunner!

Een houten zeepbakje

Bij zo’n prachtig stuk zeep hoort natuurlijk ook een mooi zeepbakje. Daarom vroeg ik deze erbij zodat de Aleppo Zeep pontificaal op het aanrecht kan staan. Ik ga de zeep namelijk gebruiken om m’n handen mee te wassen. Op je handen zitten tussen de 39.000 en 4.600.000 bacteriën. Natuurlijk zijn dat niet allemaal slechte, maar ik houd mijn handen graag goed schoon. Als je zo’n blok zeep los op het aanrecht legt, gaat het schimmelen omdat er dan altijd een laagje water onder ligt. Met dit zeepbakje met gaten, heb je daar dus geen last van. Heel handig!

Bamboe Body Scub Poeder

Ik weet eigenlijk niet of deze Bamboe Body Srub Poeder gebruikt hoort te worden bij een DIY-pakket maar ik gebruik het gewoon zo. Ik vind het lekker om onder de douche de dode huidcellen van m’n armen af te halen met een scrub. En deze is zo fijn, dat je ‘m ook prima voor je gezicht kunt gebruiken. Tenminste, dat doe ik wel. Haha! Het nadeel is dat het een beetje in m’n 3 dagen baardje blijft hangen dus ik scrub m’n gezicht voor het douchen. Zo spoelen de scrub restjes er heel gemakkelijk weer uit.

Korting speciaal voor jou!

Natuurlijk doe ik ook iets voor jou! Je krijgt € 5,- korting bij een bestelling van minimaal € 25,-. Hiervoor gebruik je kortingscode broertje2017

 

Volg:
0
Delen:

3 Reacties

 1. 16 april 2017 / 14:42

  Wat een super leuke review! Ik ben benieuwd hoe de zeep je bevalt. Ahh misschien een brutale vraag maar ik mega nieuwsgierig of het wat is als shampoo. Zou je dit eens kunnen testen? Als je niet wilt dan natuurlijk niet hoor, maar ik hoor er zoveel goeie verhalen over. Thanks voor doorlinken trouwens, zo leuk als groene bloggers elkaar steunen! <3

  • 18 april 2017 / 10:53

   Hahah, mevrouw komt meteen weer met een opdracht hoor. 😉 Ik ga morgen m’n haren er mee wassen en dan vertel ik je hoe dat was!

  • 19 april 2017 / 13:12

   Ik heb m’n haren gewassen met de Aleppo Zeep! En guess what? It is awesome! Het ontvet heel erg en daardoor voelt je haar meteen heel gezond aan. Ik denk dat het heel goed is voor je haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.