Video | Guys, we need to talk about inspiration

Video | Guys, we need to talk about inspiration

Het is lang geleden dat ik een video heb gemaakt. Maar we moeten even praten. Echt praten. Vooral de pioniers van duurzaamheid en veganistisch leven. We moeten het even hebben over hoe wij onze boodschap overbrengen. Kijk je mee?

Als de video bij jou niet werkt, klik dan HIER.

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt! Ik maak niet zo vaak video’s dus vertel me vooral in de reacties wat je er van vindt!

Volg:
Share:

4 Comments

 1. 15 september 2017 / 10:44

  Yes, je hebt helemaal gelijk! We zijn allemaal goedwillende stuntelaars die van alles proberen, dingen volhouden, in andere dingen keihard falen, van dingen helemaal overtuigd zijn en van andere dingen niets weten. Net zoals we vaak niets weten van de mensen waarover we oordelen. Ik probeer altijd opbouwend te zijn en eerlijk over mijn eigen struggles. Zelf begeef ik me volgens mij op een heel lief stukje internet, maar ik zie het bij anderen wel eens gebeuren en dat is zo jammer. Een kritische vraag mag van mij altijd, maar van een aanvallende toon is nog nooit iemand overtuigd geraakt volgens mij. Keep up the happy vibe!
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Mooi merk: KowtowMy Profile

 2. Nadine
  4 september 2017 / 19:52

  πŸ‘πŸ˜˜β€οΈπŸ™

 3. 4 september 2017 / 18:33

  Love this! Je hebt helemaal gelijk. Met iemand afzeiken ga je niemand duurzamer of ethischer laten leven. Love all the way!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.