Start 2 Yoga – Yoga met Evy

Start 2 Yoga – Yoga met Evy

Sinds kort is er een nieuwe Yoga-app op de markt: Start 2 Yoga – Yoga met Evy. Ik mocht een pakket kiezen om te proberen en ik vertel je er graag meer over!

Yoga met Evy

Evy Gruyaert kennen we allemaal van haar “Start to run” succes. Dat heb ik destijds ook gedaan en ik raakte er aan verslaafd. Ik holde iedere dag met Evy door de Potmarge in Leeuwarden. Op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt en ik kan me er nu niet echt meer toe zetten. Daarom lijkt Yoga met Evy mij een goede nieuwe start. Zo leer ik mijn lichaam weer kennen en weet ik wat ik wel en niet kan. Daarnaast past Yoga ook beter in mijn huidige levensstijl. Ik mediteer graag en daarnaast sta ik graag stil om echt in het moment aanwezig te zijn. Ik denk dat Yoga met Evy mij daar heel goed bij kan helpen!

Verschillende Yoga pakketten

In de Yoga met Evy app kun je kiezen uit 8 verschillende yoga-pakketten. Deze zijn: Ontdekkingspakket, Start 2 Yoga – Fundament, Start 2 Yoga – Kracht, Start 2 Yoga – Stretch, Yoga voor sporters, Yin Yoga, Vinyasa Yoga & Zwangerschapsyoga. Zo is er voor iedere niveau een goed lessenpakket. In een pakket zitten 6 tot 11 lessen van gemiddeld 20 minuten.

Het Ontdekkingspakket

Ik koos voor het ontdekkingspakket zodat ik kon kijken of de app echt wat voor me was. Inmiddels ben ik 3 weken bezig en kan ik je vertellen dat ik het heel leuk vind! Er zijn verschillende yogi’s en juist in het ontdekkingspakket vind ik het leuk dat ze elkaar afwisselen. In het ontdekkingspakket zitten lessen als “Yin voor een goede nachtrust”, “Basic Practice” en “Wakey Wakey”. Ik vind het leuk om op deze manier de verschillende niveau’s te leren kennen zodat ik precies weet wat bij mij past. Duidelijk een beginner.

 Yoga met Evy – de kosten

Voor een lessenpakket betaal je € 6,99 of € 7,99. Voor € 6,99 heb je 8 lessen van verschillende tijden (van 10 tot 25 minuten). Voor € 7,99 heb je 11 lessen van gemiddeld een half uur. De prijs vind ik erg meevallen. Ik weet nog dat ik destijds de lessen van Start 2 Run best prijzig vond. Maar misschien zit ik nu wat ruimer in mijn budget, dat kan ook. Ik weet namelijk niet meer wat die lessen destijds moesten kosten.

Wat vind ik er van?

Ik ben echt enthousiast! Ik houd het al 3 weken, 3 keer (soms 4 keer) per week vol. Dat zegt voor mij al heel wat. Als ik het niet leuk vond, was ik na 1 week denk ik al afgehaakt en had je dit artikel denk ik ook niet gelezen. Ik heb inmiddels ook het Start 2 Yoga – Fundament pakket gekocht omdat ik hier echt wel verder mee wil en op deze manier kan ik het via de app vanaf de basis leren. Heel fijn!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Als je de app download kun je gebruik maken van 2 gratis proeflessen! Echt de moeite waard!

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 25 april 2017 / 13:50

  Wat goed om te lezen dat het je goed af gaat en het bevalt! Ik doe(oke deed, ik heb er de afgelopen maand geen rust/tijd voor gehad) zelf online yoga via doyouyoga.com. Ik vind het heerlijk wanneer je gewoon thuis kan yoga-en op een moment dat je zelf uitkiest.

 2. 25 april 2017 / 12:04

  Je hebt me in elk geval nieuwsgierig gemaakt, leuk!

 3. 25 april 2017 / 09:03

  Dat klinkt echt super leuk! Ik vind de prijs ook wel meevallen eigenlijk 🙂

 4. 25 april 2017 / 08:52

  Ja leuk, ik ben ook het ontdekkingspakket aan het testen 🙂

 5. 25 april 2017 / 08:21

  Ha dat is een goed idee in aanvulling op live yogalessen 🙂
  Zelf doe ik het liefst aan yin-yoga, lekker rustig. Sporten doe ik wel in het zwembad 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.