Review | Solar Oplader – Big Bazaar

Review | Solar Oplader – Big Bazaar

Gistermiddag ging ik even de stad in want ik heb eigenlijk een zonnebril op sterkte nodig. Ik liep de Big Bazaar in omdat ik geen goede zonnebril kon vinden en stuitte zomaar op deze Solar Oplader!

Pokemon Go is eigenlijk al een beetje voorbij maar het motiveert mij heel erg om regelmatig een flinke wandeling te maken. Dat mijn batterij, vooral met zonnig weer altijd snel leeg is, is reuze irritant. Maar dat is met deze Solar Oplader verleden tijd!

Wat kun je met de Solar Oplader?

De Solar Oplader kan apparaten opladen die je aansluit met een USB-kabel. Dus ieder type telefoon, tablet, smartwatch, alles! En het mooie is, er zitten twee USB-aansluiting op! Reinier kan dus tegelijkertijd zijn telefoon opladen als we samen op een zonnig terras zitten te genieten van een welverdiend glaasje prik. Er zitten vijf lampjes ingebouwd. De eerste is groen en blijft branden als het apparaatje aan het opladen is. De andere vier zijn blauw en staan stuk voor stuk voor 25% batterijcapaciteit. Ook zit er een kabeltje bij waarbij je, als er geen zonlicht is, je de powerbank kunt opladen via je computer. Als verrassing zit er ook nog een Led zaklamp op. Kun je ‘m ook nog meenemen als je gaat survivalen!

Hij kost nog geen tientje!

Bij de Big Bazaar kun je de Solar Oplader aanschaffen voor € 9,99 en hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: groen, blauw en geel. Tenminste, bij de Big Bazaar bij mij in Den Helder.  Hoe kan het hè, dat zoiets nog geen € 10,- kost. Ik hoop dat het komt omdat ze in bulk zijn ingekocht en dat het geen waardeloze kwaliteit is. Maar dat gaan we zien!

Ga je naar de Big Bazaar om een aan te schaffen? Ga dan op zoek naar bovenstaande verpakking. Wees er snel bij want bij mij waren er nog maar zes op voorraad!

Volg:

4 Reacties

  1. 23 juli 2017 / 09:10

    Wat een leuke gadget! Herken je twijfel over het bedrag. Wellicht kan je via Google ontdekken welk bedrijf en in welk land het gemaakt is?

  2. 20 juli 2017 / 19:26

    Handig zeg, ik kan me voorstellen dat het onderweg of op een festival bijvoorbeeld echt van pas komt!
    Sofie onlangs geplaatst…Kijktip: series op NetflixMy Profile