Review | De Groene Meisjes x On The Rocks

Review | De Groene Meisjes x On The Rocks

Het is zover! Dé samenwerking van het jaar: De Groene Meisjes x On The Rocks! Deze samenwerking is zo vet. Voor mij zou dit een droom zijn die uitkomt en ik denk voor Merel ook. Ik vertel je vandaag over deze exclusieve collectie.

Afgelopen donderdag was het launch event waar ik voor was uitgenodigd. Helaas kon ik niet op dit spetterende feest aanwezig zijn maar gelukkig zijn ze me niet vergeten. Ik kreeg van alle exemplaren één en ik ben zo blij als een klein kind.

De Collectie van De Groene Meisjes x On The Rocks

De collectie bestaat uit een viertal boeken gemaakt van rocks. Ik schreef al eerder een review over On The Rocks en was toen al enthousiast. Deze collectie is veel drukker qua print en trekt meteen je aandacht. Ik word helemaal vrolijk bij het zien van deze prachtige samenwerking met De Groene Meisjes. De Collectie bestaat uit:

 • Dotted Rock Een notitieboekje met stippellijnen  
 • Eerste keren dagboekEen dagboek waar je, inclusief datum, al je eerste keren kan opschrijven. 
 • Random act of kindnessIn dit boekje schrijf je alle Random Acts Of Kindness op die je in je leven doet. Daarnaast staat er regelmatig een denk-momentje in. Denk eens aan alle Random Acts Of Kindness die je in jouw omgeving kunt doen. Wat komt er in je op?
 • De Groene Agenda 2018 – Dit is voor mij de parel van de hele collectie en daarom vertel ik je daar nog wat meer over.

  De Groene Agenda 2018

Een nieuwe agenda uitzoeken vind ik altijd dramatisch. Er is zoveel keus! Meestal kan ik gauw een vijftal ‘dit is ‘m!’ uitkiezen waarna ik tussen die vijf nooit een keuze maak. Daarom gebruik ik tegenwoordig RAFT als agenda app. Handig, want dan kan mijn liefje meteen zien waar ik wanneer ben. Ik heb namelijk zóóó’n chaotisch leven (valt best mee hoor. Ik ben veel thuis). Maar De Groene Agenda 2018 nodigt echt uit om weer een (steen)papieren agenda te gebruiken. Er staat namelijk bij iedere nieuwe week een groene tip. Die wil je echt niet missen! Ook vind je de heerlijkste recepten van Merel in je nieuwe agenda. Geloof mij, dit is echt de musthave van 2018 op agenda gebied!

Voor meer informatie, verkooppunten en prijzen verwijs ik je graag door naar de webshop van On The Rocks & Het artikel waarin Merel de samenwerking aankondigt.

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 14 april 2019 / 12:32

  Oeeh zo leuk! Ik ben eigenlijk heel erg tevreden met enkel digitale agenda’s (scheelt ook weer spullen) – maar met dit soort producten kom je toch in de verleiding. Hoe bevalt het Dotted Rock notitieboek: is het een aanrader?

 2. 12 september 2017 / 21:51

  Wauw wat een toffe boekjes! Ik wil sowieso die groene agenda, wat een plaatje he <3

 3. 11 september 2017 / 09:01

  Wat ziet alles er mooi uit! Ik zie dat de items bij WAAR te verkrijgen zijn en die zit toevallig ook in Eindhoven, dus ik ga binnenkort eens koekeloeren want die agenda ziet er wel retestrak uit!

 4. 11 september 2017 / 08:29

  Wat een toffe lijn. Kan mij voorstellen dat Merel super trots is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.