Keukengadget: Automatische sausroerder

Keukengadget: Automatische sausroerder

De tofste keukengadget voor iedereen die regelmatig in de keuken in de weer is. Een automatische sausroerder waardoor jouw home-made saus nooit meer verbrand. Ik ben er verknocht aan! Ain’t nobody got time for the pollepel.

 

Hoe werkt het?

Super simpel! De automatische sausroerder heeft 3 verschillende standen. Je zet de automatische sausroerder in de pan en kies voor een stand. Als je veel gesneden groente in de saus gebruikt, kun je de automatische sausroerder op de hoogste stand zetten. Zonder problemen draait hij dan in je pan en zorgt ervoor dat alles door elkaar wordt gemengd. Ik vind het zo bijzonder dat de sausroerder gewoon tegen de hitte van een kokende saus kan!

Waarom heb je ‘m nodig?

Als ik druk in de weer ben in de keuken staan er soms wel 4 pannen tegelijk op het vuur. Aan de ene pan voeg ik stukjes gember toe terwijl juist op dat moment de saus ook geroerd moet worden. Resultaat: aangebrande saus. Maar met de automatische sausroerder gebeurt dat niet meer! Ik baal altijd enorm als m’n hele gerecht is gelukt maar de saus er voor zorgt dat alles smaakt naar aangebrande ellende. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om de saus niet aan te laten branden. Het vuur zachter, zo nu en dan zachtjes met m’n elleboog tegen de pan stoten zodat de saus een beetje in beweging blijft maar niets bleek te helpen.

Wat kost de automatische sausroerder?

Je kunt de automatische sausroerder bestellen voor € 29,95. Je moet er rekening mee houden dat er nog 4 penlite batterijen in moeten. Maar het levert je natuurlijk ook wat op: Geen aangebrande sausen meer en meer smakelijke maaltijden. Haha! Oké, eerlijk? Ik ben echt fan.

dit-artikel-is-tot-stand-gekomen-i-s-m-een-merk-of-bedrijf-300x108

Volg:
Share:

1 Comment

  1. 16 oktober 2016 / 20:46

    Wat een ongelofelijk handig ding! Vliegt ‘ie niet de pan uit als hij te hoog staat? Zou namelijk echt wat voor mij zijn om dat ding, inclusief saus, keihard tegen m’n bakkes aan te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.