Een nieuwe stijl qua fotografie

Een nieuwe stijl qua fotografie

Ik geloof heel erg in verandering. Verandering houdt bij mij een bepaalde creativiteit in stand en daarom heb ik gekozen voor een nieuwe fotografie-stijl. Het wordt minder wit, meer landelijk en meer natuurtinten.

Wit is niet (meer) wie ik ben

In mijn artikelen en huidige instagramfeed zie je veel wit. Kleuren vallen hierdoor extra op en het straalt een bepaalde rust uit. Vroeger was ik niet zo bezig met de kleurkqart van mijn Instagramfeed maar toen ik overschakelde naar veel licht en wit, voelde ik er rust in komen. Minder hysterie. Inmiddels is dat niet meer wie ik ben. Je kan namelijk ook rust en eenheid creëeren op een andere manier. Daar ben ik nu mee aan het experimenteren.

Warm en landelijk

Het huis van Reinier (hij is inmiddels geen omnivoor meer maar vegetariër! Hoera, hoera, hoera!) en mij is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. We groeien samen steeds meer naar een warme, landelijke en ietwat sobere stijl toe. Die stijl vind ik super mooi en knus. Dat wil ik daarom ook uit gaan stralen in mijn nieuwe foto’s. Ik wil dat je je welkom voelt en dat je voelt dat je jezelf mag zijn. Een beetje thuiskomen op het blog van iemand anders zeg maar. Bij mij, Het Groene Broertje. Op deze manier blijf ik ook wat dichter bij mezelf. Omdat dichtbij jezelf blijven in deze hectische wereld zo belangrijk is.

vegan pasta pesto salade

Het is nog in de experimentele fase

Het is een begin van verandering. Je zet hier tussendoor wat nieuwe, andere foto’s. Ik weet nog niet helemaal zeker of dit is wat het wordt of dat ik nog wat veranderingen aan ga brengen. Ik ga doen wat voor mij goed voelt. Maar dat betekent niet dat ik niet wil dat jij er van geniet. Dat wil ik juist! Daarom mijn vraag aan jou: wat vind jij van deze nieuwe stijl? Feedback en opbouwende kritiek is natuurlijk altijd welkom.

Ik hoop dat je ook van deze kleine veranderingen geniet. Dat je het mooi vindt en het stiekem ook een beetje warmte/knusheid vindt uitstralen.  <3

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 19 mei 2018 / 09:50

  Ik vind deze foto’s mooi hoor! Het straalt iets natuurlijks en warms uit en dat is inderdaad een warm welkom.

 2. 14 mei 2018 / 20:57

  Ik denk dat een eigen stijl altijd goed is 🙂 En wat fijn dat je vriend vega is <3

  • 15 juni 2018 / 13:54

   Dat denk ik ook. Meegaan met de menigte is eigenlijk nooit echt een goed idee.. Behalve als de menigte vegan is natuurlijk 😉

 3. Vlasje
  14 mei 2018 / 16:16

  Mooi, rustig, warm.
  Is je kat al terug?

 4. Petra
  14 mei 2018 / 15:29

  Ziet er super uit, ik vind het mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Huur me in!

vegan blogger 2

Omdat ik zo van schrijven houd, schrijf ik ook graag voor anderen. Ik wil je helpen met jouw (web)tekst. Jouw schrijfsels en bedrijf beter maken. Mooier. Sprekender. Benieuwd? Klik op bovenstaande afbeelding!

Minimalisme & Mind

Onze maatschappij is knetter. We kopen alleen maar meer spullen om in huizen te stoppen die we nauwelijks kunnen betalen. We kunnen heel goed met minder en hebben echt geen 12 paar schoenen nodig. Doe daarom een keer de minimalism challenge en kom af van al die spullen die alleen maar ruimte in beslag nemen. Doorbreek de verslaving en kies weer zelf. Wil je meer lezen over minimalisme? Klik op de fijne Aloë Vera plant hierboven en ze brengt je bij de juiste categorie.

Mis niets meer van Het Groene Broertje!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.516 andere abonnees