De Vegan Awards van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

De Vegan Awards van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Sinds 2013 geeft de Nederlandse Vereniging voor Veganisme Vegan Awards uit. Deze awards worden uitgegeven in verschillende categorieën en je gelooft het niet maar IK BEN GENOMINEERD VOOR EEN VEGAN AWARD!

De Vegan Awards

De Vegan Awards worden uitgegeven door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Of in het kort: de NVV. In 2012 was er nog één award beschikbaar maar inmiddels is dat uitgegroeid tot acht verschillende categorieën. De categorieën zijn:

– Beste Vegan (kook)Boek
– Beste Vegan Eetgelegenheid
– Beste Vegan Product
– Beste Vegan Cateraar
– Beste Vegan Nieuwkomer
– Beste Vegan Onderneming
– Beste Vegan Blog of Vlog
– Beste Vegan (web)Winkel

Ik ben genomineerd voor Beste Vegan Blog (of Vlog)! Ik voel me zo vereerd! De nominaties worden gedaan door ‘het publiek’  en de definitieve nominaties zijn samengesteld door een vakjury. Dat betekent dus dat heel veel mensen mij hebben aangedragen als Beste Vegan Blog! Hoe fantastisch is dat!! Ik voel me echt super vereerd met alleen al de nominatie! Heel erg bedankt voor iedereen die mijn blog heeft aangedragen als nominatie. Dit had ik niet durven dromen!

 

De genomineerden

Het Groene Broertje neemt het op tegen 5 collega vegan bloggers. Het bijzondere is dat zij stuk voor stuk veel meer volgers en bezoekers hebben dan ik. Ik zou bijna denken dat het een foutje is dat ik ben genomineerd 😉 In de categorie Beste Vegan Blog neem ik het op tegen Wateetjedanwel.nl, Squatcilla, TheGreenVegans, RenMeisje en LivingTheGreenLife. Flinke namen dus! Ik vind het echt een hele eer dat ik tussen dit rijtje mag staan!

Stemmen voor de Vegan Awards

We nemen het tegen elkaar op door middel van stemmen. Degene die de meeste stemmen krijgt, wint de daadwerkelijke award. Los van dat ik het fantastisch vind dat ik ben genomineerd en het mijn collega’s heel erg gun, zou ik het wel helemaal te gek vinden als ik de Vegan Award in ontvangst mag nemen op VegFest op 28 oktober 2018. En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Van 4 tot en met 24 september 2018 kun je stemmen via VeganAwards.nl en ik zou het dan ook super vinden als je mij je stem toebedeelt! Daarnaast deel ik er ook veel over op Social Media en natuurlijk mag je die berichten delen zodat het een nog groter publiek bereikt!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. Ingeborg
    5 september 2018 / 12:52

    Gisteren al op je gestemd 🙂 Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.