Alleen maar liefde op Vegfest 2016

Alleen maar liefde op Vegfest 2016

Voor het eerst in mijn leven ging ik gisteren naar Vegfest. Man, wat een liefde hangt daar in de lucht! Ik heb zo genoten! Ik deel een kleine sfeerimpressie in foto’s en tekst.

Mensen ontmoeten

Het voelt toch altijd een beetje gek: mensen ontmoeten die je digitaal al kent. Je ziet de awkwardness in elkaars ogen maar toch wil je echt even kussen en een praatje maken. Dat deden we ook. Echt superleuk om mensen een beetje meer te leren kennen in het echt. En ik moet eerlijk zijn, door mijn blog en de facebookgroepen (en dat ik op GeenStijl stond) kennen heel veel mensen mij inmiddels en dat was echt super gezellig en druk. Now I know how Beyonce feels. 

img_0713

Echte bloggers maken heel veel  foto’s

Ik ben geen echte blogger. Ik zweef een beetje tussen het digitale en het echte leven. Natuurlijk wil ik leuke foto’s maken als herinnering, maar ik wil het moment ook echt voelen. Daardoor heeft mijn camera meer in mijn tas dan in mijn handen gezeten. Maar dat is niet erg. Want er zijn natuurlijk wel een aantal leuke kiekjes gemaakt. Zie hierboven m’n lieve internet zuster: De Groene Zus.

img_0709

Talent

Er loopt zoveel talent rond! Echt Oh My God. Ik heb een keer kort gekletst met Maria Tiqwah omdat ik haar tekeningen op Facebook voorbij zag komen. Zij is zo getalenteerd, niet normaal. Ze tekent de meest prachtige dieren en die drukt ze dan op een tas, t-shirt, kaart of in een lijst. Ik wil haar even extra in het zonnetje zetten omdat ik echt ondersteboven ben van haar werk. En natuurlijk heb ik bij haar een boekje met prachtige tekeningen gekocht. Talent moet je supporten, nietwaar?

img_0707

Lisa Goes Vegan

Ja, ik ben soms een beetje een nerd maar ik ben fan van Lisa. Echt! Natuurlijk zijn we 7839 keer op de foto geweest (met maar 2 die acceptabel genoeg waren om het net over te gaan). Lisa stond haar boek te signeren bij de stand van Viva Las Vega’s en als je vriend(donateur) werd, mocht je een cadeau uitzoeken. Drie keer raden welk boek ik heb uitgezocht? Ik heb ‘m hoor! Gesigneerd wel! Hierover in een ander artikel later meer.

Kortom, het was echt mega gezellig en ik baal een beetje dat ik vandaag niet nog een keer kan gaan. Volgend jaar wordt het dus anders plannen en wil ik er beide dagen bij zijn! Voor iedereen die vandaag gaat: Heel veel plezier! En voor iedereen die twijfelt: STOP DAARMEE EN GA!

Volg:
Share:

4 Comments

 1. 6 december 2016 / 18:16

  Jammer dat je er zondag niet was. Ik had je graag willen ontmoeten.

 2. 5 december 2016 / 11:49

  Die tassen van Maria zijn echt leuk zeg! Nou ondanks dat ik geen vegan ben zou ik er zelf wel een kijkje willen nemen nu!

 3. 4 december 2016 / 22:42

  Het was geweldig!
  En super leuk je te ontmoeten!! 🙂

 4. Reinier
  4 december 2016 / 11:39

  Ziet er inderdaad super gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.