Recept | Vanille Chiapudding

Recept | Vanille Chiapudding

Dit recept voor Vanille Chiapudding is zo gemakkelijk, dat ik het eigenlijk geen recept mag noemen. Maar, er was vraag naar. Dus bij deze, het supersimpele recept voor Vanille Chiapudding.

Dit heb je nodig: 

– Ongezoete amandelmelk
– Chiazaad
– Agavesiroop
– Vanille extract
– Een glazen pot/mok/beker

Dit moet je doen: 

Vul je glazen pot met amandelmelk. Doe de pot niet helemaal vol, maar zorg dat er een beetje ruimte over blijft voor de chiazaden. Al roerend voeg je chiazaden doe tot het melk gedeelte helemaal vol zit. Daarna voeg je 2 theelepels agavesiroop en vanille extract toe. Dit doe je ook roerend want je wilt natuurlijk wel dat de smaak wordt verdeeld. Daarna zet je de pot in de koelkast en daar laat je ‘m voor minimaal 4 uren staan.

Na deze 4 uren (of hele nacht als je de vanille chiapudding als ontbijt wilt eten), hebben de chiazaadjes de melk opgeslurpt en is het een stevige pudding geworden. Voor een extra smaaksensatie kun je fruit naar keuze toevoegen. Geniet van je heerlijke vanille chiapudding!

Wist je dat chiazaad een hele goed bron zijn voor plantaardige eiwitten? Dit kun je dus met een gerust hart eten.

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Huur me in!

vegan blogger 2

Omdat ik zo van schrijven houd, schrijf ik ook graag voor anderen. Ik wil je helpen met jouw (web)tekst. Jouw schrijfsels en bedrijf beter maken. Mooier. Sprekender. Benieuwd? Klik op bovenstaande afbeelding!

Minimalisme & Mind

Onze maatschappij is knetter. We kopen alleen maar meer spullen om in huizen te stoppen die we nauwelijks kunnen betalen. We kunnen heel goed met minder en hebben echt geen 12 paar schoenen nodig. Doe daarom een keer de minimalism challenge en kom af van al die spullen die alleen maar ruimte in beslag nemen. Doorbreek de verslaving en kies weer zelf. Wil je meer lezen over minimalisme? Klik op de fijne Aloë Vera plant hierboven en ze brengt je bij de juiste categorie.

Mis niets meer van Het Groene Broertje!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.694 andere abonnees