Huur me in!

vegan blogger 2

Mijn naam is Sytse Monsma en al sinds ik kan lezen en schrijven verzamel ik sprankelende letters die fantastische woorden maken. Ik verzamel ze in boeken, tijdschriften, op websites, post-it’s en e-mails. Je begrijpt, mijn letterverzameling begint aardig uit proportie te raken. Maar laten we eens eerlijk zijn. Jij en ik. Van mens tot mens. Wat is een verzameling als je je verzameling alleen voor jezelf houdt? Ik verzamel ze dus niet alleen graag, ik deel ze ook heel graag uit. Dat doe ik in blogs, e-mails, op sociale media, websites, flyers, nieuwsbrieven via Whatsapp en heel af en toe zelfs nog via een good old SMS (dan ben ik lekker weer even terug in 1998).

(digitale)Woordenverzamelingen zijn een manier om je gevoelens uit te drukken, je wensen kenbaar te maken, anderen te vermaken, je fantasie op hol te laten slaan, klanten aan je te binden en prospects nieuwsgierig naar je te maken. Dat is de kracht van het getypte woord.

Op mijn blog plaats ik veel woorden die ik maak van mijn letterverzameling. Ik vertel over mijn manier van leven, dingen die me interesseren, toffe evenementen, hotspots maar ook heerlijke (veganistische) recepten. Ik slinger alles het world wide web op. Om het grote publiek te bereiken, mensen te inspireren. Om mensen te laten zien wie ik ben en vooral, om mensen te laten zien wat ik kan. Waar mijn kracht ligt: in de dingen waar ik echt gelukkig van word. Al met al kan ik dat prima samenvatten in drie woorden: Schrijven, Lezen, Redigeren.

Ik schrijf tot tevredenheid voor meerdere opdrachtgevers. Ik spit hele lappen tekst door om die ene fout te vinden waar iedereen overheen heeft gelezen. Ik wil de zinsopbouw veranderen. Ik wil je laten meeslepen naar een wereld waar je niet van wist dat die zo mooi kon zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou (en je bedrijf) kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Mis niets meer van Het Groene Broertje!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 2.691 andere abonnees