Gratis Dowload | De Vegan startersgids: Let’s Veganize

Gratis Dowload | De Vegan startersgids: Let’s Veganize

Ik had al een tijdje het idee om een Vegan starters cursus te maken. Dit bleek nog best een uitdaging. En toen ineens kreeg ik het idee: Waarom maak ik niet weer een e-boek? En dat heb ik gedaan! Deze kun je gratis downloaden in dit artikel!

Ik heb een aantal vrienden gevraagd om hun steentje bij te dragen. Zo hebben Dennis van Plantbased Dennis, Judith van Bonusvegan, Lisette van VolwaardigPlantaardig en Suzanne van PuurSuzanne ook een tip gegeven om je te helpen op je vegan journey.

De Nationale Vegan Challenge

Dit jaar ben ik ambassadeur van de Nationale Vegan challenge die start op 1 januari 2022. Deze challenge wordt georganiseerd door de Nationale Vereniging voor Veganisme en geeft je echt de tools om een plantaardig voedingspatroon onder de knie te krijgen. Zo krijg je tijdens de 30 dagen van de challenge iedere dag een e-mail met een recept, maar ook tips en trucs. Het is de challenge die ik iedere niet vegan in mijn omgeving adviseer. En weet je wat? Ik ben natuurlijk al vegan, maar ik ga dit jaar ook weer meedoen. Ik ga recepten van hun volgen en die online met je delen.

Het Gratis E-boek

Dit e-boek bevat informatie over verschillende keurmerken, e-nummers, maar ook hoe je omgaat met flauwe opmerkingen of bijvoorbeeld verjaardagen. Zelf ging er een wereld voor me open qua ingrediënten. Ik had bijvoorbeeld nog nooit van Edelgistvlokken gehoord. Ook vertel ik je hoe je dierlijke ingrediënten kan vervangen en geef ik tips over het lezen van etiketten. Zie hieronder een aantal pagina’s uit het e-boek. Klik op de afbeelding om de pagina op volledige grote te bekijken. Onder de afbeeldingen vind je een groene knop om het e-boek te downloaden. Enjoy je vegan journey en als je vragen hebt, stuur me dan vooral een berichtje via Instagram: @HetGroeneBroertje Let op: Het e-boek is op a4 formaat, dus op een laptop kan het wat overweldigend zijn als je ‘m opent. Je kan uitzoomen door met je rechtermuisknop op de voorpagina te klikken. 

Ps. Deel de link naar dit artikel vooral met vrienden en familie waarvan je denkt dat dit e-boek ze kan inspireren.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt mij gezien hebben bij..