De Minimalism Challenge – Week 2

De Minimalism Challenge – Week 2

Deze week was echt wel even een stuk pittiger hoor! Ik moest zevenenzeventig dingen weg doen in de tweede week van de Minimalism Challenge. ZEVENENZEVENTIG! Ik laat je zien wat er in deze tweede week mocht vertrekken uit mijn huis.

Ik tel verder vanaf De Minimalism Challenge – week 1. Toen deed ik 28 dingen weg. Omdat de lijstjes iedere week van de Minimalism Challenge langer worden, heb ik besloten om het nu anders te doen. Misschien iets overzichtelijker en leuker om te lezen/zien.

iPadstandaard – Kam – Vintage bloempotje – Apothekersflesje – Transparant flesje – Drie broches – Drijfhout – Fa Bodysplash – Twee Waxinelicht houders – Scentchips geurbrander – Zwarte toermalijn – Maansteen – Vintage blikje – Louis Vuitton doosje – Steentjes die een bijzondere werking zouden hebben – Kattenaaihandschoen.

 

 

 

Anti-wallenstick – Fidget spinner – Drie weckpotjes – Vintage overhemd – Twee vaasjes – Vier paar schoenen

 

 

Twee daglichtlampen – Gebedskettinkje uit Turkije – Visitekaartje met zaadjes – Glazen waxinelicht houder – Glazen mok – Body & Fit shakebeker – Offline is the new luxury kaarsglaasje – Vintage bloempotje – Rechthoekig bloempotje – Twee glazen bloemenflesjes – Shakebeker Pulve – Gedichtenbundel van Toon Hermans – Boek Makkelijk leven – Laag bloempotje.

 

 

Vintage vest – Vintage comic broodbakje – Boek Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend – Boek Bob de straatkat – Boek De wereld volgens Bob – Boek Ik was twaalf en fietste naar school – Boek Oorlogswinter – Boek Trump.

 

Minimalism challenge

 

Bakvormpjes – Notitieboekje – Notitieboekje van vilt – Brilledoekje – Brillenzakje – Brillenhoesje van vilt – poezentasje – Delftsblauwe mok – Yoga dvd – Karaf – Koperen schaaltje.

Zo, dat was het alweer voor deze week! Dit artikel is misschien wat rommelig maar ik vond zo’n lange lijst niet echt mooi. Volgende week wordt het artikel meer overzichtelijk, dat moet ook wel met zoveel spullen die weggaan en dan staat alles op de foto van die week. Dat is me deze week namelijk niet gelukt.

De Minimalism Challenge begint wel steeds moeilijker te worden hoor. Natuurlijk gooi ik in eerste instantie frutsels weg die ik niet gebruik, maar nu wordt het toch wel serieuzer hoor. Een gedeelte van m’n boekenkast heb ik al uitgeplozen en komende week gaat ook de kast met magazines onder de schop. V

Volg:
0
Delen:

8 Reacties

 1. 18 december 2017 / 20:12

  Je hebt me geïnspireerd, ik ga het ook proberen! (met terugwerkende kracht). En in plaats van dingen weg te gooien, ga ik het zoveel mogelijk proberen naar de kringloopwinkel te brengen etc. Leuk!

  • 24 december 2017 / 16:43

   Super! Ik heb ook veel naar de kringloop gebracht en verkocht hoor. Weggooien is natuurijk zonde als je er iemand anders nog blij mee kan maken. Succes!!

 2. 17 december 2017 / 12:46

  Jeeeeej still going strong, super leuk om te zien. Keep going, ook al wordt het moeilijker, je kunt het 🙂

  • 24 december 2017 / 16:43

   Ja, het gaat heel goed! Vandaag is de derde en laatste week online gekomen omdat alles nu zo goed opgeruimd en weg is. En wie weet plak ik er binnenkort gewoon weer een weekje aan vast! 😀

 3. 16 december 2017 / 20:51

  Ohjee haha, ik heb dit ook een keer gedaan en vond het op het laatst ook steeds lastiger worden. Wel een onwijs toffe uitdaging. Succes nog!

  • 24 december 2017 / 16:42

   Ik vind het ook moeilijk hoor! Ik ben na drie weken gestopt omdat ik ook gewoon geen overbodige dingen meer heb. Natuurlijk kan er meer weg, maar dat wil ik niet. Ik heb al zoveel weggedaan dat ik echt opgeruimd heb in mijn huis maar ook in mijn hoofd. Heerlijk!

 4. 16 december 2017 / 11:58

  Phoe wat een werk! Ik vind het heel erg knap dat jij je er zo mee bezig kunt houden. En iedere dag iets kunt weggooien. Ik ben meer het ‘ineens ben ik het zat en ga ik een hele dag opruimen’ type. Zo heb ik dit jaar ook veel weggedaan en op de rommelmarkt verkocht (dat was zo leuk, volgend jaar weer!) en het ruimt zo lekker op! Zelf ben ik wel van plan om richting het voorjaar weer de kasten door te lopen. En heb met mijzelf afgesproken dat als ik ergens over twijfel het gelijk maar de rommelmarkt hoek op zolder gaat. Heerlijk. Ik heb de challange dan wel niet gedaan, maar het opruimen blijft erin zitten doordat ik er zoveel over lees haha!

  • 24 december 2017 / 16:41

   Haha, dat deed ik eerst ook hoor. Maar dan blijft er bij mij toch altijd een hele hoop ‘plakken’ terwijl ik dat niet wil. Dit werkt oor mij heel erg! Kijk je wel eens ‘declutter video’s’ ? Dat is ook heel inspirerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..