Geen tijd om te ontbijten + Pulve winactie

Ik ben wat je noemt een ontzettend luie ontbijter. Als mijn wekkertje ’s ochtends mijn naam roept wil ik, ongeacht de tijd, blijven liggen. Ontbijten is er vaak niet bij. Een glas water en gaan! Maar dankzij Pulve ontbijt ik en ontbijt ik goed! Let me tell you more.

Ontbijten an sich 

Als ik vrij ben en op een niet zo verantwoorde tijd mijn bed uit rol, wil ik best nog wel eens mijn best doen voor het ontbijt. Een lekkere nicecream, fruit/groente shake of een heerlijke granola. Maar als ik op werkdagen met gezonde tegenzin mijn bed uit klim dan ontbijt ik meestal niet. Ik neem wat te drinken mee in de auto en vind het wel goed. Zelfs een matcha thee bereiden lukt me op dat soort dagen niet. Jammer want ontbijten is natuurlijk hartstikke goed voor je! Na een nacht slapen heeft je lichaam nieuwe energie nodig en daar is het ontbijt het beste voor. Ze zeggen wel eens dat je moet ontbijten als een koning maar in deze snelle westerse maatschappij is dat nog wel eens een uitdaging. Tenminste voor snoozers zoals ik 😉

Pulve

Onlangs werd ik benaderd voor een samenwerking met Pulve. Dit bedrijf maakt heerlijke shakes in de smaak vanille. Iets vloeibaars, nice! Dat is vast een fijn ontbijtje! En dat is ook echt zo. Het mooiste van alles, Pulve is veganistisch, GMO vrij en voor de mensen met een soya allergie, ook nog eens soya vrij! Een shake van Pulve bevat per 100 gram:

– 21.6 gram eiwitten
– 43.9 gram koolhydraten
– waarvan 1.4 gram suiker
– 1.6 gram omega 3
– 2.0 gram omega 6

Voor de volledige macro’s, vitamines en mineralen in Pulve verwijs ik je door naar hun Nutriënten sheet. Ik gebruik Pulve nu een aantal keer per week (als de ochtend heel vroeg begint. M’n wekker gaat twee keer per week om 05.15 uur) en het maakt de dag beginnen een stuk gemakkelijk. Ik maak mijn ontbijt de avond van te voren al klaar en neem het lekker meer voor onderweg. Aan een zakje Pulve voeg je 300 ml water of plantaardige melk toe, even shaken en je bent good to go! Zelf gebruik ik de Bio Soyamelk van Alpro. En ik gebruik 400 ml. Met 300 ml vind ik het namelijk iets te stevig. Het ontbijt drink ik rond 07.00 uur en tot een uur of elf ben ik gewoon echt verzadigd. Zo fijn!

Winactie

Omdat ik zo enthousiast ben over Pulve heb ik natuurlijk ook voor jou wat geregeld! Ben je nieuwsgierig geworden naar de heerlijke vanille shakes? Ik mag twee keer een pakketje met vier porties en een shakebeker weggeven! Hoe leuk is dat!! En meedoen is natuurlijk weer supersimpel!

– Volg me op Instagram en comment op de foto van mij met m’n Pulve shake
– Vertel me in een reactie onder dit artikel hoe jij zorgt voor een goed ontbijt

That’s it! Reageer wel even met een geldig e-mailadres want anders kan ik je niet laten weten dat je hebt gewonnen. Je kan meedoen tot en met 16 november 2017. 19 november stuur ik de twee winnaars een mailtje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge