Review | VeganProductbox

Twee weken geleden kreeg ik de VeganProductBox om te testen. Er zaten een heleboel lekkere dingen in. Kijk je mee naar de inhoud van dit pakket?

Er zat best wel veel in deze VeganProductBox. Hieronder zie je wat er allemaal in zat. Ik heb een paar artikelen die volgens mij relatief nieuw zijn, voor je uitgelicht. Scroll, scroll, scroll!

Yes! Chips!

Met dip nog wel! Deze gezouten maischips word omschreven als Bio-Organic. Fijn! Een keer chips zonder enge GMO’s. Een zakje chips dat je lichaam gewoon goed kan verteren. Heel fijn! De ingrediënten zijn heel simpel: Maisbloem, Zonnebloemolie en Zeezout.

De Salsadip is van hetzelfde merk “Trafo” maar steekt wat lastiger in elkaar door de hoeveelheid ingrediënten (vergeleken met de chips): Water, Uien, Tomatentconcentraat, Paprika, Appelconcentraat, Zeezout, Azijn, Pectine, Selderijbouillon, Kruiden, Specerijen en Peper. Ik zie nergens het Vegan logo, maar aangezien het in de VeganProductBox zit, mag ik er vanuit gaan dat het vegan is, toch?

SNOEP!

Oh man, met zo’n heerlijke box in huis word ik natuurlijk nooit slank. Maar goed, ik offer me wel op 😉 De Nakd reep kennen we volgens mij allemaal al, maar de Lovechock heb ik zelf nog nooit gekocht. Ik zie ze wel eens voorbij komen bij andere mensen op Instagram, maar nu heb ik eindelijk zelf één! Ik heb ‘m nog niet geproefd want ik bewaar chocolade altijd heel lang totdat de nood hoog is. Dan heb ik in ieder geval iets liggen 😉

De Soft Berries zijn erg lekker. Ze proeven naar ‘gewone’ winegums, maar dan zonder die ellendige varkensgelatine. Echt een aanwinst. De speltkoek heb ik lang geleden eens gekocht op een kinderboerderij en ik was blij dat die ook in de VeganProductBox zit. Erg lekker! Een koekje waarbij je geen schuldgevoel hoeft te hebben. De koek telt 218 kcal per 50 gram (dat is één hele koek) en bestaat uit allemaal gezonde dingen. Mag ik er nog 5 alsjeblieft? Ideaal om mee te nemen naar kantoor!

Mac & Cheese!

What’s for dinner darling? Nou, gewoon Mac & Cheese. In dit pak zit een zakje kaassauspoeder die je zelf over de pasta kunt gooien. Zo simpel!
– Kook anderhalve liter water
– Voeg de pasta toe en kook dit 6 tot 8 minuten met een beetje zout
– Giet de pasta af (niet naspoelen!) en doe het daarna terug in de pan
– Gooi de kaasmix bij de pasta, voeg hieraan 15 gram vegan margarine en 125 plantaardige melk toe
– Roer alles goed door elkaar op zacht vuur (zo’n 2 minuten)
–  ” Eat and Enjoy!!!”

Zo simpel kan een lekkere avondmaaltijd zijn.

Het ontvangen en uitpakken van zo’n pakket voelt voor mij altijd een beetje als jarig zijn. Deze VeganProductBox kost €19,50 en er zijn op het moment van schrijven nog 49 beschikbaar. Dit pakket is een pilot en als er veel vraag naar is, komen er vaker boxen. Ik hoop dat ze met een abonnement komen, dan ga ik me zeker aanmelden. Lekker iedere maand jarig zijn 😉 Wil je de VeganProductBox bestellen? Dan kan dat hier: Bestel de VeganProductBox!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge