Recept | Before sundown – Slowjuice

Recept | Before sundown – Slowjuice

De zonnige dagen zijn er eindelijk weer! Waarom zou je niet wat zon in je glas doen? Precies! Dat dacht ik ook! Daarom deze heerlijke “Before Sundown – Slowjuice”.

Dit heb je nodig voor 1000ml:

– Een halve bloemkool
– Sap van 1 citroen
– 1 Pastinaak
– 2 peren
– 1 appel
– 3/4 galiameloen

Dit moet je doen:

Was al je groente en fruit. Daarna snijd je de pastinaak in reepjes totdat ze klein genoeg zijn voor de slowjuicer. Met de bloemkool doe je hetzelfde. Bloemkool kruimelt wel tijdens het snijden maar die kruimels kun je ook gewoon in de slowjuicer doen.

Snijd de peren en de appel  in partjes en snijd de stukjes klokhuis eruit. Doe de partjes in de slowjuicer. Snijd de galiameloen door de helft en daarna een helft door de helft. Het ene kwart dat je overhoudt kun je in plasticfolie wikkelen en in de koelkast bewaren. Schep met een lepel de pitten eruit en snijd de galiameloen in reepjes zodat ze klein genoeg zijn voor de slowjuicer.

Per de citroen uit en doe dit alvast in een mooie fles of Mason Jar.

Gooi alle sappen bij elkaar en schud het goed. Geniet van je heerlijke “Before sundown” – Slowjuice!

Als je een recept van mij probeert en op social media post, wil je dan de hashtag #HetGroeneBroertje gebruiken? Ik ben heel benieuwd naar jouw resultaten!

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 17 maart 2017 / 10:54

    Een halve bloemkool?! Oke nu ben ik wel echt heel benieuwd hoe dit smaakt. Helaas heb ik geen juicer πŸ™

  2. 16 maart 2017 / 11:52

    Bij het lezen van bloemkool haak ik toch echt af…

    • 16 maart 2017 / 12:07

      Hahah! Hoezo? Weet je wel hoe lekker bloemkool is? Over de gezondheidsfactor maar te zwijgen..

  3. 16 maart 2017 / 08:54

    Wat een aparte combinatie. Je zorgt ervoor dat ik ook een slowjuicer wil ? Je geeft je sapjes ook erg leuke namen ?

    • 16 maart 2017 / 12:08

      Haha, dat snap ik wel! Ik ben er ook zo blij mee! Thanks!! πŸ˜€ Ik probeer een beetje creatief te zijn zo af en toe πŸ˜‰ xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je kunt mij gezien hebben bij..