Over Het Groene Broertje

Yo, leuk kind! Tof dat je komt kijken wie ik eigenlijk ben. Sytse is de naam. Inmiddels ben ik bijna 30 (04-02-1987). Ik ben een echte Fries en mijn hart zal daar altijd blijven. Ook al woon ik nu even in Den Helder met m’n liefje.

Katten zijn retecool. Ik heb er twee. Kinderen vind ik niks. Daarvan heb ik dus nul. Huilen doe ik om de haverklap. Volslagen idioot. Een duif aanrijden is janken in de auto (true story). Verplicht daarna eendjes voeren om het verlies te compenseren.

De wereld is prachtig en dat moeten we zo zien te houden. Er gebeurt een hoop op gebied van vervuiling, agressie, dierenleed en andere rarigheden. Ik probeer een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk neer te zetten op mijn stukje wereld. Zoveel mogelijk groen doen en niet meewerken aan een industrie die tegen al mijn principes ingaat. Dat is waar ik voor sta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *